INTIME

Ρουπακιώτης στο Εσωτερικών – Νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου

Μετά τις 18:00 θυροκολλείται στη Βουλή το Προεδρικό Διάταγμα για τη διάλυσή της και την προκήρυξη εκλογών. Ο Αντώνης Ρουπακιώτης αναλαμβάνει υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών. Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου – Θα είναι επικεφαλής στο Επικρατείας. 

propoli

Μέχρι στιγμής απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και ορισμένες «πινελιές» που θέλει να βάλει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ειδικά στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση του Αλέξη Χαρίτση στο υπουργείο Εσωτερικών θα τοποθετηθεί ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός υπουργός Εργασίας στην κυβέρνηση Πικραμμένου καθώς και υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναμένεται να οριστεί η Έφη Αχτσιόγλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται να «κλειδώνει» και ο Λευτέρης Κρέτσος για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου. Ο κ. Κρέτσος από τον Αύγουστο του 2018 είχε αναλάβει Υφυπουργός στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής.

 

 

Loading