Σγουρίδης: «Ο Λαζαρίδης, ο Κατσίκης κι εγώ, δεχόμαστε απειλές» (vd)

Βόμβες μεγατόνων αναφορικά με όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Epsilon ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος τόνισε ότι ο ίδιος και άλλοι δύο βουλευτές έχουν δεχθεί απειλές για την ζωή τους.

propoli

«Ο κ. Λαζαρίδης και ο κ. Κατσίκης δέχονται απειλές για τη ζωή τους και θα προχωρήσουμε σε ενέργειες. Έχουν απειλήσει και εμένα. Υπάρχουν και από το διαδίκτυο απειλητικές αναφορές. Είναι άδικο οι ΑΝΕΛ να άρουν το σταυρό των αμαρτιών και των πολιτικών λαθών όλων αυτών, που μας κουνούν το δάχτυλο σήμερα. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καθαρή θέση» τόνισε αρχικά ο Π. Σγουρίδης και πρόσθεσε: «Συμφωνία θα έχουμε όταν ψηφιστεί στη βουλή των Σκοπίων και κατόπιν έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο προς ψήφιση επίσης. Εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε δηλώσει ξεκάθαρα ότι αυτή την συμφωνία δεν πρόκειται να την ψηφίσουμε, ζητάμε αυξημένη πλειοψηφία για να πέσουν επιτέλους οι μάσκες».

“Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία”

Σε ερώτηση για τη δήλωση του περί μη στήριξη στη κυβέρνηση σε μια νέα πρόταση δυσπιστίας και τις μετέπειτα διαψεύσεις από τον κ. Παπαχριστόπουλος και τον κ. Κουίκ επικαλέστηκε τα όσα ανέφερε χθες ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου ότι δηλαδή «θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει αυτή η συμφωνία. Το «ότι είναι δυνατόν για να μην περάσει η συμφωνία» νομίζω τα λέει όλα» είπε ο κ. Σγουρίδης.

Ωστόσο αυτό σημαίνει ότι αν χρειαστεί θα ρίξουν ακόμα και την κυβέρνηση; «Αυτό που σας λέω ακριβώς, ότι είναι δυνατόν» επανέλαβε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στο πάνελ βρισκόταν και ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Καραγκούνης, ο οποίος ρώτησε τον Σγουρίδη γιατί αυτό οι ΑΝΕΛ δεν το έκαναν νωρίτερα, ο τελευταίος απάντησε ότι «ως δύναμη ευθύνης, κατορθώσαμε να κρατήσουμε την ισορροπία που έπρεπε, θα οδηγήσουμε τη χώρα σε ασφαλές λιμάνι και όταν έρθει η συμφωνία θα το δούμε. Εμείς τα εθνικά θέματα τα βάζουμε πάνω από την οικονομία».

Loading