Επιστρέφει εσπευσμένα ο Τσίπρας από Βοσνία

Ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει εσπευσμένα από το Μόσταρ της Βοσνίας, όπου δεν θα παραμείνει για την προγραμματισμένη τελετή.

propoli

Ο πρωθυπουργός αμέσως μετά από την προσγείωσή του θα μεταβεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη διαρκής σύσκεψη και συντονίζουν το έργο της κατάσβεσης οι Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Τόσκας, καθώς και οι Παύλος Πολάκης, Σωκράτης Φάμελλος και Χρήστος Σπίρτζης μαζί με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Γ. Καπάκη.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη σύσκεψη σε επίπεδο γραμματέων των αντίστοιχων υπουργείων.

 

O πρωθυπουργός βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή τόσο με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη όσο και με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα προκειμένου να έχει ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα στην Αττική.

«Πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική με τρία παράλληλα μέτωπα. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους αρμόδιους υπουργούς. Όλες οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι φωτιές. Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες ανατολικά και δυτικά της Αττικής. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Επίσης σε διαρκή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, βρίσκεται και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Loading