Υπόθεση Πετσίτη: Στη Βουλή η Ζαΐρη και ο υπάλληλος

Εξελίξεις στην υπόθεση Πετσίτη, καθώς η κυβέρνηση άναψε το «πράσινο φως» για να προσέλθει στη Βουλή η Άννα Ζαΐρη – Αρκουλή, επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος.

propoli

Επίσης, η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, δήλωσε ότι στη Βουλή θα κληθεί και ο υπάλληλος της αρχής που είχε καταγγείλει προσπάθεια «κουκουλώματος» της υπόθεσης, μέσω της απομάκρυνσής του από την ελεγκτική διαδικασία.

Χριστοδουλοπούλου: «Με απόλυτη διαφάνεια να διερευνηθούν όλα»

«Επειδή είναι προεκλογική περίοδος και υπάρχει μια απίστευτη νοσηρότητα στην πολιτική ζωή και επειδή δεν μπορεί να λέγονται αυτά τα πράγματα χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις, γιατί αρρωσταίνουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων που τα ακούν και επειδή είτε είναι σκάνδαλο είτε συμψηφισμός σκανδάλων, πρέπει με απόλυτη διαφάνεια να διερευνηθούν όλα, εγώ συναινώ στο να έρθει η κ. Ζαΐρη, όπως και να έρθει και ο υπάλληλος που παραιτήθηκε και έφυγε από την υπηρεσία», δήλωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι την κλήση της κυρίας Ζαΐρη είχε ζητήσει η αντιπολίτευση, μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση Πετσίτη.

Loading