«Όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα υπάρχει Κυβέρνηση»

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις μετά τα όσα είπε την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος προχώρησε μιλώντας στον ΑΝΤ ο Παναγιώτης Σγουρίδης.

propoli

Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε εκτενώς στη συμφωνία των Πρεσπών και σε ότι όταν πάει αυτή για ψήφιση στη Βουλή δεν θα υπάρχει Κυβέρνηση, ενώ μίλησε επίσης και για την πρόταση μομφής που έγινε και δεν στηρίχτηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

«Όταν θα φτάσει το σχέδιο συμφωνίας στη Βουλή για να ψηφιστεί, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση, ζητώντας να ψηφιστεί ένα τέτοιο σύμφωνο με την πλειοψηφία των 3/5 της Βουλής. Δεν νομίζω ο κ. Καμμένος να άφησε το υπονοούμενο ότι θα είμαστε στα έδρανα και θα ψηφίζουμε ό,τι φέρνει η κυβέρνηση. Όταν έρθει στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα υπάρχει Κυβέρνηση».

«Θα βάζαμε τη χώρα σε περιπέτεια»

Ο νο2 στην ιεραρχία των ΑΝΕΛ μίλησε εν συνεχεία για τις πιθανότητες ψήφισης της συμφωνίας αλλά και για την απόρριψη της πρότασης μομφής από το κόμμα.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί αυτή η συμφωνία με πάνω από 180 ψήφους. Είναι μύθος ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ψήφιζαν υπέρ της πρότασης μομφής δεν θα περνούσε η συμφωνία. Όσον αφορά την πρόταση πρέπει να σας πω ότι εκτιμήσαμε ότι θα βάζαμε τη χώρα σε περιπέτεια αν την ψηφίζαμε».

 

 

Loading