Έδωσαν τα χέρια Πάκο Ερέρα και Άρης!

Θέμα ωρών η επισημοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Πάκο Ερέρα. Ο πρόεδρος του Άρη Θεόδωρος Καρυπίδης, έδωσε τα χέρια με τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον επόμενο προπονητή των «κιτρινόμαυρων» στη Σούπερ Λιγκ.

propoli

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ανακοινώσεις αναμένονται να γίνουν αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Ο Άρης, αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση, στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν.

Όσον αφορά τις επαφές του κ. Καρυπίδη με τον Πάκο Ερέρα, έγιναν πρώτα διερευνητικά, μετά μέσω τρίτων προσώπων, όμως σε πρόσφατο ταξίδι του κ. Καρυπίδη στο εξωτερικό, υπήρξε συνάντηση με τον 64χρονο τεχνικό και εκεί δόθηκαν τα χέρια για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους!

Η ευκαιρία του Ερέρα

Ο Ερέρα ήθελε μια ευκαιρία να εργαστεί ως πρώτος προπονητής εκτός Ισπανίας, καθώς την διετία 2004-2006 ήταν στο σταφ του Ράφα Μπενίτεθ στην Λίβερπουλ, όμως εκτός Ισπανίας δεν έχει κοουτσάρει καμία ομάδα μέχρι στιγμής και ο Άρης θα αποτελέσει η πρώτη ομάδα του μακριά από την χώρα του, ως πρώτος προπονητής.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες ακόμη για τους συνεργάτες του, όμως, ο πρώην παίκτης του Άρη Ραούλ Μπράβο, πιθανότατα θα βρίσκεται και αυτός στην ομάδα την ερχόμενη χρονιά, αναλαμβάνοντας κάποιο συνθετικό ρόλο ανάμεσα σε διοίκηση και τεχνική ηγεσία.

Το βιογραφικό του

Ο Ερέρα, στο παρελθόν έχει προπονήσει ομάδες όπως η Θέλτα, η Λας Πάλμας, η Σαραγόσα, η Βαγιαδολίδ, η Νουμάνθια και η Σπόρτινγκ Χιχόν, με την τελευταία, να είναι η πιο πρόσφατη ομάδα στην οποία βρέθηκε, το 2017.

ΠΗΓΗ: ARENAFM.GR

Loading