Έμεινε όρθιος ο Αστέρας στο Αγρίνιο

Όρθιος με Καλτσά ο Αστέρας. Με τον Παναιτωλικό να κρατάει στο χέρι του τρίτο σερί «τρίποντο» (με την γκολάρα του Μοράρ), οι Αρκάδες «χτύπησαν» στις καθυστερήσεις και πήραν βαθμό στο Αγρίνιο. 

propoli

Έχοντας πληγωθεί αρκετές φορές στο τέλος στο φετινό πρωτάθλημα, ο Αστέρας προκάλεσε… έμφραγμα στον Παναιτωλικό, φεύγοντας με το 1-1 από το Αγρίνιο, χάρις το τέρμα του Καλτσά στο 90+3’. «Απαντώντας» έτσι στο εντυπωσιακό τέρμα (που πήρε απίστευτη τροχιά έπειτα από κόντρα) του Μοράρ με εκτέλεση φάουλ στο 66’ λίγο μπροστά από τη σέντρα.

Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα του Δέλλα έχασε μέσα από τα χέριά της την τρίτη σερί νίκη (έπειτα από το 2-1 επί του Λεβαδειακού και το 2-0 επί του ΠΑΣ στα Γιάννενα) και έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ οι Αρκάδες έχουν πλέον πέντε.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (76′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μάνα (81′ Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45+1′ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντες), Μανιάς.

Loading