Σάρωσε με τεσσάρα η ΑΕΚ τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ

Έχοντας 50% ποσοστό επιτυχίας στις τελικές, η ΑΕΚ «ανέβηκε» στην επανάληψη, κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ, με τον Πόνσε να σκοράρει δις και τους Μπογέ-Λιβάγια από μια και πέρασε τρίτη. 

propoli

Με την ευστοχία της στις τελικές προσπάθειες να αγγίζει το… εξωπραγματικό 50%, η ΑΕΚ επικράτησε του Άρη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ με το επιβλητικό 4-0, για την όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και «ανέβηκε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Η «Ένωση» είχε 1/2 προσπάθειες στο πρώτο μισό και 3/6 στην επανάληψη, με τον Μπογέ να ανοίγει… το χορό των γκολ μόλις στο 5’ και να «σερβίρει» παράλληλα το 4-0 στον Λιβάγια στο 72’, κι ενώ μεσολάβησαν δύο τέρματα του Πόνσε, αμφότερα με κεφαλιές από ασίστ των Γκάλο και Μπακάκη.

Οι Θεσσαλονικείς παρουσιάστηκαν κατώτεροι της περίστασης, παρότι είχαν μια καλή παρουσία στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την τέταρτη ήττα τους στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις: 

ΑΕΚ (4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσόσιτς, Οικονόμου, Χουλτ (75’ Γιαννιώτας), Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γκάλο, Λιβάγια, Μπογέ (86’ Γιούσης), Πόνσε (67’ Μάνταλος).

Άρης (4-3-3): Κουέστα, Κωνσταντινίδης (76’ Σόουζα), Μπάσα, Μάβραϊ, Βαλεριάνος, Ματίγια, Σιώπης, Κολάσο (67’ Γιουνές), Γκάμα, Ντιγκινί (76’ Ναζλίδης), Γκαρσία.

Loading