INTIME

Ατρόμητος: Στον «πάγο» ο Ουάρντα μετά τις ύβρεις για την ΑΕΚ

Την τιμωρία του Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε και επισήμως ο Ατρόμητος, μετά την υβριστική ανάρτηση του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή για την ΑΕΚ.

propoli

Ο Αφρικανός είχε αντιδράσει έντονα στις αποδοκιμασίες των φίλων της Ένωσης, στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων. Αρχικά, έκανε χειρονομίες προς την κερκίδα, κάνοντας ότι σηκώνει το Κύπελλο (σ.σ. για να τους πικάρει για την κατάκτηση των δύο τελευταίων τροπαίων από τον ΠΑΟΚ), ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε κάθε όριο, με μία απαράδεκτη ανάρτηση στα social media.

«2 στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο, 2 από τον ΠΑΟΚ, 4 από τον Ολυμπιακό, Ντιμπιντάι, ο Ουάρντα σας γ…ει», έγραψε χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, προκαλώντας -εύλογες- αντιδράσεις.

Τον βάζει στον «πάγο» ο Ατρόμητος

Έπειτα από όλα αυτά, την Τετάρτη η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωση ότι ο Αιγύπτιος θα προπονείται μόνος του.

«Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, στον Ατρόμητο σκέφτονται ακόμη και διακοπή του δανεισμού του από τον ΠΑΟΚ. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να συναινέσει τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Loading