Α’ Αγγλίας: Δεν χάνουν οι πρωτοπόροι – Ακάθεκτη η Λούτον

Στην κορυφή της League One της Αγγλίας παραμένει η Λούτον και οδηγεί την «κούρσα» για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπάρνσλεϊ δοκιμάζεται στην έδρα της Γουόλσολ.

propoli
ΛΟΥΤΟΝ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Ισοπαλία για την πρωτοπόρο Λούτον με 2-2 με την Τζίλιγχαμ. Στο γήπεδο της έχει δεκατέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η Ντονκάστερ προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Μπάρνσλεϊ. Εκτός έδρας έχει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΑΡΤΟΝ – ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ

Εντός έδρας η Μπάρτον έχει απολογισμό οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Άκρινγκτον μακριά από το γήπεδο της μετράει έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ

Στο γήπεδό της η Μπράντφορντ έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και δέκα ήττες. Εκτός έδρας η Μπλάκπουλ έχει έξι νίκες, επτά ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Πιτέρμπορο, που έχασε με 1-3 από την Κόβεντρι. Η Σάουθεντ προέρχεται από ήττα από την Γουίμπλετον με 0-1 και μετρά τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Πιτέμπορο.

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΡΟΒΕΡΣ

Η Πλίμουθ παραμένει χωρίς ήττα εντός έδρας για πέντε αγωνιστικές. Η Μπρίστολ Ρόβερς προέρχεται από ισοπαλία 0-0 με την Τσάρλτον και εκτός έδρας έχει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Μπρίστολ Ρόβερς.

ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Δυσκολεύεται στην έδρα της η Ρότσντεϊλ έχοντας πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η Σκάνθροπ έχασε 2-0 από την Πόρτσμουθ. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ

Η Σριούμπερι έχει δυνατή έδρα με επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Πόρτσμουθ  είναι αήττητη για έξι αγωνιστικές. Εκτός έδρας έχει δέκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Πόρτσμουθ.

ΓΟΥΟΛΣΟΛ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ

Στο γήπεδό της η Γουόλσολ μετρά έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η Μπάρνσλεϊ εκτός έδρας έχει καλές επιδόσεις με εννιά νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Μπάρνσλεϊ.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΤΟΝ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Γουίμπλετον, καθώς επικράτησε με 0-1 της Σάουθεντ. Η Τζίλιγχαμ πήρε ισοπαλία 2-2 με τη Λούτον. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ – ΟΞΦΟΡΝΤ

Εντός έδρας η Κόβεντρι μετράει οκτώ νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Εκτός έδρας η Όξφορντ έχει μια νίκη, έντεκα (!) ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Κόβεντρι.

Loading