Βήμα πρόκρισης για την Ξάνθη, νίκη για Απόλλωνα

Αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε η Ξάνθη με τη νίκη που πέτυχε επί της Κέρκυρας με 1-0 στο «νησί των Φαιάκων».

propoli

Το «τρίποντο»-θρίλερ των Ακριτών ήλθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από την κεφαλιά του Κασάδο, μετά από γέμισμα του τερματοφύλακα, Ζίφκοβιτς!

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου με τον ΟΦΗ, το ματς με την Κέρκυρα ήταν «χωρίς αύριο» για το συγκρότημα του Ράσταβατς.

Πριν το γκολ η Ξάνθη είχε δοκάρι με τον Κασάδο, ο οποίος στο 93΄ «λύτρωσε» την ομάδα του.

Πρώτη νίκη για τον Απόλλωνα

Την πρώτη του νίκη σε επίσημο ματς από την έναρξη της περιόδου πέτυχε ο Απόλλωνας Σμύρνης και, μάλιστα, με εμφατικό τρόπο επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε με 5-0 του αντιπάλου του, έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Τόμας Μπεντινέλι (19΄, 49΄πεν, 67΄) που πέτυχε χατ τρικ.

Η αθηναϊκή ομάδα μετρούσε 9 ήττες σε ισάριθμα ματς και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας «έσπασε το ρόδι» με «πεντάρα».

Πλέον, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στο τελευταίο ματς με τα Τρίκαλα (εκτός έδρας) προκειμένου να «σφραγίσει» και μαθηματική την πρόκρισή της στους «16» της διοργάνωσης.

Τα άλλα δύο γκολ του Απόλλωνα πέτυχαν, ο Ζοάο Πέδρο στο 57΄ και ο 19χρονος Κοντογιαννόπουλος στο 73΄.

Loading