Βιεϊρίνια: «Του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω και τα επόμενα δύο κύπελλα» (pic)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν ο μεγάλος απών από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς βρισκόταν στην Πορτογαλία, αναρρώνοντας από την επέμβαση στο γόνατό του.

propoli

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, ωστόσο, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας, ανεβάζοντας στο Instagram μία φωτογραφία των δύο φετινών τροπαίων που κατέκτησε ο «Δικέφαλος» και δίνοντας την υπόσχεση πως του χρόνου «θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δύο κύπελλα που έρχονται».

«Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου! Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται…», έγραψε σχετικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Η ανάρτηση του Βιεϊρίνια:

 

View this post on Instagram

 

Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτα που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τωρα στην καριέρα μου!Κατάφερα να είμαι μαζι σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκει την βραδιά του κύπελλου και να μην έχω αγγίξει ακομη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκει να σηκώσω μαζι σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται…???? @paok_fc

A post shared by Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) on

Loading