Γερμανία: Η προσοχή στο Γκελζεκίρνχεν

Εκτός έδρας αγωνίζονται Ντόρτμουντ και Μπάγερν που συνεχίζουν τη μεταξύ τους μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα. Αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Γκελζενκίρχεν όπου η Σάλκε θα υποδεχθεί την φορμαρισμένη και φιλόδοξη Γκλάντμπαχ.

propoli

ΑΝΝΟΒΕΡΟ- ΛΕΙΨΙΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική το Αννόβερο παραδόθηκε στην  Μπορούσια Ντόρτμουντ από την οποία έχασε 5-1. Οι γηπεδούχοι παραμένουν έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη στην Μπουντεσλίγκα. Μέσα στην έδρα τους έχουν μόλις μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η Λειψία πέρασε θριαμβευτικά από το Ντίσελντορφ με 0-4. Μακριά από το γήπεδο της έχει πετύχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες, ενώ έχει και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Λειψία.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Σημαντική νίκη εκτός έδρας για την Μπάγερ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 0-3 της Βόλφσμπουργκ. Μέσα στο Λεβερκούζεν έχει συνολικά τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Η Μπάγερν «καθάρισε» και την Στουτγκάρδη με 4-1 και έχει έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Μακριά από το Μοναχό έχει την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας με έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Νέα ήττα για τη Νυρεμβέργη με 2-1 από τη Μάιντζ. Συνέχισε το αρνητικό της σερί με έξι διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Μέσα στην έδρα της έχει μόλις δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Βέρντερ Βρέμης παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Φρανκφούρτη. Εκτός έδρας έχει καλή επίδοση με τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Βέρντερ Βρέμης.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Δεύτερος συνεχόμενος αγώνας για τη Χέρτα στην έδρα της, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 2-2 με αντίπαλο τη Σάλκε. Στο Βερολίνο έχει μόλις μια ήττα, άλλα και τέσσερις νίκες, όπως και τέσσερις ισοπαλίες. Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε στο γήπεδο της 0-3 από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Εκτός έδρας η επίδοση της είναι εξαιρετική με πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Από νίκη με σκορ 2-4 στο Φράιμπουργκ προέρχεται η Χόφενχαϊμ, η οποία εντός έδρας έχει συνολικά τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έχει αποδείξει πως είναι επιθετική ομάδα η οποία μπορεί να σκοράρει κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Η Φορτούνα κατατροπώθηκε από την Λειψία στο γήπεδο της χάνοντας με 0-4. Σταμάτησε έτσι το νικηφόρο σερί που είχε για τέσσερις αγωνιστικές,. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Χόφενχαϊμ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ- ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ισοπαλία στη Βρέμη με σκορ 2-2 απέσπασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης την προηγούμενη αγωνιστική. Μέσα στην έδρα της είναι εξαιρετικά παραγωγική έχοντας σημείωσε είκοσι δύο τέρματα. Συνολικά έχει πέντε νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Η Ντόρτμουντ διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Διέλυσε το Ανόβερο με 5-1. Εκτός έδρας έχει πετύχει έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Η επιλογή μπορεί να είναι:Goal/goal.

ΣΑΛΚΕ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Πάλεψε η Σάλκε στο Βερολίνο, αλλά περιορίστηκε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Χέρτα. Στο  Γκελζενκίρχεν δεν έχει ισοπαλία και η συνολική της επίδοση είναι τέσσερις νίκες και πέντε (!) ήττες. Η Γκλάντμπαχ νίκησε δύσκολα την Άουγκσμπουργκ με 2-0. Εκτός έδρας όμως συναντάει δυσκολίες. Συνολικά έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας και αρκετά αμφίρροπος. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Σάλκε.

ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΑΪΝΤΖ

Η Άουκσμπουργκ προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τελικά ηττήθηκε από την Γκλάντμπαχ με 2-0. Μέσα στην έδρα της οι γηπεδούχοι έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη, τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Η Μάιντζ κατάφερε να νικήσει με 2-1 την ουραγό Νυρεμβέργη. Μακριά από το γήπεδο της έχει  τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Νέα ήττα, αυτήν τη φορά με 4-1 από την Μπάγερν,  γνώρισε η Στουτγκάρδη. Μέσα στο γήπεδο της έχει σημειώσει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Ήττα  εντός έδρας για την Φράιμπουργκ από την Χόφενχαϊμ με 2-4.Μακριά από την έδρα της έχει πετύχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επλήγη μπορεί να είναι:Ισοπαλία.

Loading