INTIME

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Για όσα συνέβησαν μετά την αγχωτική νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην κάμερα της Nova.

propoli

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στην επίσης φορμαρισμένη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για την ένταση που είχε στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Είμαι λίγο απογοητευμένος από κάποιες δηλώσεις που έκανα και αλλοιώθηκαν. Είπα ότι είναι προφανές πως υπάρχει τελείως διαφορετική προσέγγιση, ποιότητα και οργάνωση σε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν αποδέχομαι -και γι’ αυτό ήμουν εκνευρισμένος- τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι αρνήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Σε κάθε διακοπή βρίσκονταν κάτω δύο παίκτες τους και αυτό δεν ήταν ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό και ήμουν αναστατωμένος. Σαν προπονητής έχω υπάρξει στη θέση του αμυνόμενου. Εδώ υπήρχαν ομάδες που πήραν Παγκόσμια Κύπελλα με άμυνα. Έτσι, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον προπονητή των Ιωαννίνων, αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου».

Για το αν το ντέρμπι με την ΑΕΚ σημαίνει κάτι περισσότερο:

«Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή, ποιοτική και έχει, κατά τη γνώμη μου, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα».

Για το αν περιμένει επιπλέον πίεση στο ΟΑΚΑ:

«Είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Ξέρουμε ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας, είμαστε μια ομάδα που βρίσκεται με δέκα πόντους μπροστά, αν υπολογίσουμε τους βαθμούς στο γήπεδο. Έχουμε την ισορροπία μας, που σημαίνει ότι ξέρουμε πώς να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και η μόνη πίεση που έχουμε, είναι να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ:

«Έχουμε ένα ρόστερ στο οποίο όλοι είναι σημαντικοί. Η διοίκηση έκανε κάποιες κινήσεις για να βοηθήσει την ομάδα. Δεν βρισκόμαστε στο playstation για να κάνουμε ό,τι κίνηση θέλουμε. Έχουμε ένα σύνολο που κερδίζει από πέρσι. Εξαρτάται από το βαθμό της ετοιμότητας του καθενός. Εγώ και το προσωπικό μου αξιολογούμε τα πάντα για το πότε θα είναι έτοιμος ένας ποδοσφαιριστής να μπει στο σύνολο και να βρούμε το χρονικό σημείο για να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του:

«Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς».

Για τον Ιβάν Σαββίδη που θα συνοδεύσει την αποστολή στο ΟΑΚΑ:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί θα κοντραριστούν δύο πολύ καλές ομάδες. Το γεγονός ότι θα βρεθεί μαζί μας ο μεγαλομέτοχος μάς δίνει δύναμη, αλλά δείχνει και ότι η ομάδα είναι μια γροθιά».

Loading