Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς αγωνίζεται με στολή… catwoman (pics)

Η Σερένα Γουίλιαμς επέστρεψε στα κορτ, φορώντας μία στολή… υπερηρωίδας και θυμίζοντας… catwoman. Η εμφάνισή της με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα ήταν εντυπωσιακή και σχολιάστηκε έντονα στα social media.

propoli

Η κορυφαία τενίστρια μίλησε στο Reuters για τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη στυλιστική επιλογή, αποκαλύπτοντας ότι πέραν της ψυχολογικής ώθησης που της δίνει, υπάρχουν και σημαντικοί λόγοι υγείας που την ώθησαν στο να φορέσει τη συγκεκριμένη στολή.

«Αισθάνομαι σαν πολεμίστρια» εξηγεί η Σερένα Γουίλιαμς

«Την αποκαλώ φόρμα εμπνευσμένη από τη Wakanda (σ.σ. φανταστική περιοχή της Υποσαχάριας Αφρικής από κόμικ της Marvel)», δήλωσε αρχικά η διάσημη τενίστρια, προσθέτοντας πως μοιάζει με υπερηρωίδα βγαλμένη από την ταινία «Black Panther».

«Αισθάνομαι σαν πολεμίστρια φορώντας τη φόρμα… Σαν πριγκίπισσα πολεμίστρια, ενδεχομένως… βασίλισσα της Wakanda», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

«Πάντα ζω σε έναν φανταστικό κόσμο. Πάντα ήθελα να είμαι μία υπερηρωίδα και αυτός είναι ο τρόπος μου να γίνω μία… Αισθάνομαι σαν υπερηρωίδα όταν τη φοράω», συμπλήρωσε.

Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς αγωνίζεται με στολή... catwoman (pics)

Οι λόγοι υγείας πίσω από τη στολή της… catwoman

Κάποια στιγμή, πάντως, η Ολυμπιονίκης σταμάτησε να αστειεύεται με το θέμα και παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη στολή τη βοηθά να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν μετά τη γέννα.

«Είχα πολλά προβλήματα με θρόμβους στο αίμα… Θεέ μου, ούτε ξέρω πόσα προβλήματα είχα τους τελευταίους 12 μήνες… Συνεπώς, είναι σίγουρα λειτουργικό για μένα. Γενικότερα, φορά πολλές φορές παντελόνια όταν παίζω, ούτως ώστε να διευκολύνω την κυκλοφορία του αίματος. Είναι, λοιπόν, μία διασκεδαστική φόρμα, αλλά συγχρόνως και λειτουργική, ώστε να μπορώ να αγωνίζομαι χωρίς προβλήματα».

Γιατί η Σερένα Γουίλιαμς αγωνίζεται με στολή... catwoman (pics)

Loading