Εθνική: Ο Αναστασιάδης κάλεσε τον Φιορίν Ντουρμισάι!

Πράξη τα λόγια του μετά τη νίκη που πανηγύρισε η Εθνική επί του Λιχτενστάιν, σχετικά με την πρόθεσή του να καλέσει έναν επιθετικό μετά τον τραυματισμό του Κώστα Μήτρογλου, έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης.

propoli

Ο ομοσπονδιακός προπονητής κάλεσε στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά τον σέντερ φορ του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος από σήμερα (24/03) το απόγευμα θα ενσωματωθεί στην αποστολή και θα προετοιμαστεί με τους υπόλοιπους διεθνείς για το μεγάλο ματς της Τρίτης (26/03) με την Βοσνία στη Ζένιτσα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι διοικούντες την ΕΠΟ «δούλευαν» εδώ και καιρό την υπόθεση του νεαρού επιθετικού κι από τη στιγμή που η αλβανική Ομοσπονδία έστειλε το χαρτί που περίμενε η Εθνική στην FIFA, υπήρξε άμεση κινητοποίηση και το θέμα διευθετήθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Τη Δευτέρα (25/3) αναμένεται και η συγκατάθεση της διεθνούς συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί και τυπικά στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με τους Βόσνιους.

Δείτε επίσης: Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Loading