ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Επικό παιχνίδι στο Περιστέρι και νίκη 3-2 για τον Ατρόμητο

Φοβερό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Περιστερίου, με τον Ατρόμητο να νικά τελικά με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης και να παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκάτοικος με τον ΠΑΟΚ.

propoli

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση αλλά κατάφεραν να προηγηθούν στο 42’ με τέρμα που σημείωσε ο Ευθύμης Κουλούρης. Στο 57’ ο Χοσέ Βαλιέντε ισοφάρισε για τους Πελοποννήσιους, αλλά για λίγο καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Χουάν Μουνάφο με αυτογκόλ, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο.

Τρία λεπτά μετά το παιχνίδι έγινε ροντέο μετά τη νέα ισοφάριση από τον Αστέρα, από τον Μιχάλη Μανιά, ωστόσο το «τρίποντο» στους γηπεδούχους έδωσε ο Ευθύμης Κουλούρης με δεύτερο γκολ στο 88᾿.

Στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάτσον αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι στο τελικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81′ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (81′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46′ Φερνάντες), Μανιάς (87′ Μπελόκ), Καλτσάς

Loading