INTIME SPORTS

Η πρόκριση στον Αστέρα, 5-3 τη Λάρισα

Επικό παιχνίδι διεξήχθη στην Τρίπολη, ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τη Λάρισα, με τον πρώτο να παίρνει τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη με το εντυπωσιακό 5-3 και ενώ στο πρώτο παιχνίδι οι «βυσσινί» είχαν επικρατήσει με 3-2.

propoli

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 7’ κατάφεραν να προηγηθούν με αυτογκόλ του Ζίζιτς, ενώ στο 40’ ο Άνχελ διπλασίασε τα τέρματά τους. Στο 52’ ο Ακόστα μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Βαλιέντε στο 58’ διαμόρφωσε το 3-1. Στο 60’ ο Σικάφκα και στο 75’ ο Ζίζιτς έφεραν το παιχνίδι στα ίσια για τη Λάρισα (3-3), όμως οι Τριπολιτσιώτες δεν είχαν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.

Στο 78’  ο Καλτσάς και στο 85’ ο Φερνάντεθ, διαμόρφωσαν το τελικό 5-3 σε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της φετινής σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος (79′ Δουβίκας), Μουνάφο, Βαλιέντε, Φερνάντεθ (87′ Μπελόκ), Τσιλιανίδης (56′ Βλάχος), Καλτσάς, Μανιάς.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι (64΄Ζίβκοβιτς), Σικάφκα, Καρανίκας, Ακόστα (79′ Γκόλιας), Σεσέροβιτς (46′ Νούνιτς), Γκοίκοβιτς, Ζίζιτς, Φατιόν.

Loading