INTIME

Η UEFA δέσμευσε όλα τα έσοδα της Μίλαν!

Απανωτά τα χτυπήματα για τη Μίλαν, η οποία λίγες μόλις ώρες μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, πληροφορήθηκε από την UEFA τη δέσμευση όλων των φετινών εσόδων της από το Europa League.

propoli

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την επιβολή προστίμου – μαμούθ στους «ροσονέρι», εξαιτίας των παραβιάσεων των κανονισμών του Financial Fair Play.

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι η ομάδα του Μιλάνου τιμωρείται με πρόστιμο 12 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, θα έχουν δικαίωμα να εγγράφουν μόνο 21 παίκτες (αντί 25) στην ευρωπαϊκή λίστα τους τις επόμενες δύο σεζόν, εφόσον φυσικά προκριθούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κίνδυνος μονοετούς αποκλεισμού για τη Μίλαν

Μάλιστα, στην περίπτωση που οι Ιταλοί δεν καταφέρουν να πετύχουν το break – even, να ισοσκελίσουν δηλαδή έσοδα και έξοδα, έως τον Ιούνιο του 2021, τότε θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για ένα έτος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Μίλαν έχει δικαίωμα προσφυγής στο CAS. Το περασμένο καλοκαίρι, εξάλλου, το είχε πράξει και είχε πετύχει να ρίξει την πρωτόδικη απόφαση που προέβλεπε διετή αποκλεισμό.

Loading