Κέρδισε το Περού και προκρίθηκε η Γαλλία (vd)

Την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγυρίζει από σήμερα το απόγευμα η Γαλλία.

propoli

Οι «τρικολόρ» παρότι και στην 2η αγωνιστική του ομίλου τους δεν έθελξαν αγωνιστικά, κατάφεραν έστω και δύσκολα να κερδίσουν το Περού με 1-0.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμες αναμετρήσεις, μιας και είχε προηγηθεί το 2-1 επί της Αυστραλίας στην πρεμιέρα.

Ένα και να… καίει

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Γάλλων και του αγώνα γενικότερα ήταν ο Εμ Μπαπέ στο 37’ με κοντινή προβολή μετά από σουτ του Ζιρού.

Το Περού πίεσε στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό άγγιξε το γκολ καθώς ο Ακίνο έπιασε φοβερό σουτ από 35 μέτρα και η μπάλα τράνταξε τη συμβολή των δοκών του Γιορίς, ενώ στο 61’ το σουτ του Καρίγιο πέρασε λίγο έξω.

Αυτό που απομένει και είναι πολύ σημαντικό για τη διασταύρωση των ομάδων που θα αναμετρηθούν στους «16», είναι η πρωτιά του ομίλου που θα παιχτεί μεταξύ της Γαλλίας και της Δανίας.

Οι συνθέσεις:

Γαλλία: Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερνάντες, Καντέ, Ματουϊντί, Πογκμπά (89’ Ν’Ζονζί), Μπαπέ (75’ Ντεμπελέ), Ζιρού, Γκριζμάν (80’ Φεκίρ)

Περού: Γκαγιές, Ροντρίγκες (46’ Σανταμαρία), Τράουκο, Κουέβα (82’ Ρουϊντίαθ), Ράμος, Καρίγιο, Γιοτούν (46’ Φαρφάν), Ακίνο, Φλόρες, Αντβίνκουλα, Γκερέρο

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο:

1. Γαλλία 6 (3-1)

2. Δανία 4 (2-1)

3. Αυστραλία 1 (2-3)

4. Περού 0 (0-2)

https://www.youtube.com/watch?v=bE__FyWlA3k

 

 

Loading