Κεντρίζει το ενδιαφέρον το Ρόμα – Νάπολι

Στη Ρώμη θα διεξαχθεί η πιο σημαντική αναμέτρηση της αγωνιστικής στο Campionato, με τη Ρόμα να υποδέχεται τη Νάπολι. Ενδιαφέρον θα έχει και η αναμέτρηση Ίντερ – Λάτσιο.

propoli
ΚΙΕΒΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ

Εκτός έδρας ισοπαλία για την Κιέβο με 1-1 απέναντι στην Αταλάντα. Στο «σπίτι» της η Κιέβο έχει μια νίκη, πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η Κάλλιαρι επικράτησε με 2-1 της Φιορεντίνα. Μακριά από τη Σαρδηνία μετρά μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογή είναι: GOAL/GOAL.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΤΖΕΝΟΑ

Στο γήπεδό της η Ουντινέζε μετράει πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η Τζένοα πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΕΜΠΟΛΙ

Η Γιουβέντους ηττήθηκε με 2-0 από την Τζένοα. Ήταν η πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα. Στο Τορίνο παραμένει αήττητη με δώδεκα νίκες και δυο ισοπαλίες. Η Έμπολι δεν έχει νίκη εκτός έδρας και περιορίστηκε σε τέσσερις ισοπαλίες και εννιά ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΜΙΛΑΝ

Μεγάλη νίκη με 3-5(!) σημείωσε η Σαμπντόρια επί της Σασουόλο. Εντός έδρας έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, Η Μίλαν παραμένει αήττητη εκτός έδρας για επτά συνεχόμενους αγώνες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΠΑΡΜΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Η Πάρμα συνετρίβη με 4-1 από τη Λάτσιο. Η Αταλάντα ήρθε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στην Κιέβο. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Αταλάντα.

ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Ρόμα θέλει τη νίκη για να διεκδικήσει τη συμμέτοχη της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέσα στο γήπεδό της έχει φέτος οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. Η Νάπολι προέρχεται από εύκολη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ουντινέζε. Εκτός έδρας έχει σημειώσει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΤΟΡΙΝΟ

Τέσσερις συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες «μετράει» η Φιορεντίνα. Η Τορίνο έχασε με 2-3 από την Μπολόνια, έχοντας εκτός έδρας τρεις νίκες, δέκα (!) ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Απέναντι στη Σασουόλο η Μπολόνια χρειάζεται τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς «παλεύει» για την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία. Η Σασουόλο δεν έχει νίκη στους τελευταίους έξι αγώνες μακριά από το γήπεδό της. Η επιλογή είναι: Νίκη για Μπολόνια.

ΙΝΤΕΡ – ΛΑΤΣΙΟ

Εντός έδρας η Ίντερ έχει εννιά νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Εκτός έδρας η Λάτσιο έχει 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για Ίντερ.

Loading