INTIME

Κοντά στην έξοδο ο Αμρ Ουάρντα

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται αύριο κόντρα στην Ξάνθη, όμως ο Αμρ Ουάρντα δεν βρίσκεται στην αποστολή και αυτό ενδεχομένως να σημαίνει πολλά για το μέλλον του Αιγύπτιου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

propoli

Διαβάστε εδώ την ανάλυση και την πρόταση του αγγλικού ντέρμπι Τότεναμ – Τσέλσι (24/11)

Ο νεαρός 25χρονος που έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2020 και έχει φορέσει 24 φορές τη φανέλα της χώρας του, έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις φετινές αναμετρήσεις της Superleague, ενώ μόνο σε δύο έχει ολοκληρώσει 90λεπτο.

Το τελευταίο διάστημα και έπειτα από πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχασε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό.

Όπως είναι φυσικό ο ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος από τους αλλεπάλληλους αποκλεισμούς και τον παραγκωνισμό του και προετοιμάζεται για…μετακόμιση σε άλλο σύλλογο, με μεταγραφή αυτή τη φορά και όχι με δανεισμό όπως συνέβη πέρσι με τον Ατρόμητο.

Σε ανάλογη θέση βρίσκεται και ο Ουκρανός αμυντικός, Εβγκέν Χατσερίντι, ο οποίος επίσης έχει εκφράσει παράπονα για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής που έχει στα μέχρι τώρα παιχνίδια.

Loading