Κρίσιμη εβδομάδα για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, αφού μέχρι το τέλος αυτής αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσουν τα θέματα των Πόντους Βέρνμπλουμ και Ευγένιου Χατσερίδη.

propoli

Οι δύο παίκτες βρίσκονται πολύ κοντά στην μετακόμιση τους στον ΠΑΟΚ και οι «ασπρόμαυροι» αισιοδοξούν πως στο τέλος θα φορέσουν τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Κοντά στα 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο για τον Βερνμπλουμ

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ που είναι και ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου, αν και αρχικά επιθυμούσε ένα συμβόλαιο της τάξης του 1.5 εκατομμυρίου ετησίως, μετά από τις διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν έριξε τις απαιτήσεις του.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα τα βρουν με ένα συμβόλαιο που θα φτάνει τα 1.2 εκατομμύρια το χρόνο.

Με το ένα πόδι στην Τούμπα ο Χατσερίντι

Όσον αφορά τον Γεβγέν Χατσερίντι, που αποτελεί μεταγραφική επιθυμία ετών της οικογένειας Σαββίδη, είναι με το ένα πόδι στην Τούμπα.

Ο Τέεμου Πούκι παραμένει ψηλά στη λίστα των επιθετικών που εξετάζονται, τη στιγμή που όμως υπάρχουν και άλλοι στόχοι που τσεκάρουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου από την ευρωπαϊκή αγορά.

Η θέση του επιθετικού είναι και αυτή ψηλά στις μεταγραφικές προτεραιότητες των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ, αφού οι πιθανότητες του να αγωνιστεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα των «ασπρόμαυρων» είναι εξαιρετικά λίγες.

Πηγή: Arenafm.gr

Loading