Μάχη στη Μασσαλία ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Νις

Το ντέρμπι της Μαρσέιγ με τη Νις προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των φιλάθλων του γαλλικού πρωταθλήματος. Εξίσου σημαντική και η αναμέτρηση Στρασβούργο – Λυών.

propoli
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ – ΛΥΩΝ

Νέα ήττα γα το Στρασβούργο, αυτή τη φορά με 1-0 από τη Νις. Οι γηπεδούχοι παραμένουν πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη. Στην έδρα τους έχουν πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Λυών νίκησε 5-1 την Τουλούζ. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΑΜΙΕΝ – ΝΙΜ

Ισοπαλία 2-2 με τη Ρεμς για την Αμιάν, αν και έχανε με 0-2. Στο γήπεδό της έχει φέτος πέντε νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Η Νιμ ηττήθηκε με 3-0 από την Παρί και εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Νιμ.

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Η Μονακό βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ανζέ, αλλά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2. Στο Πριγκιπάτο οι γηπεδούχοι έχουν τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και επτά ήττες. Όμως οι τρεις συνεχόμενες εντός έδρας νίκες τους έχουν βάλει δυνατά στο κόλπο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Εκτός έδρας η Μπορντό έχει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και απολογισμό δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Μονακό.

ΝΤΙΖΟΝ – ΡΕΜΣ

Έκτη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ντιζόν που έχασε με 1-0 από τη Λιλ. Στο γήπεδό της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η Ρεμς έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Αμιάν. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ωστόσο παραμένει αήττητη στους τελευταίους πέντε εκτός έδρας αγώνες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Ρεμς.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΝΖΕ

Η Μονπελιέ δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, γεγονός που την έφερε σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Στο γήπεδό της έχει έως τώρα πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Ανζέ παραχώρησε ισοπαλία στη Μονακό με 2-2. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Μονπελιέ.

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΙΛ

Την ήττα με 2-0 από τη Μαρσέιγ γνώρισε η Σεντ Ετιέν. Στο γήπεδο της όμως είναι πολύ δυνατή έχοντας εννέα νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Λιλ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Ντιζόν. Είναι αήττητη για οκτώ αγώνες στο πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL.

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ

Βαριά ήττα για την Τουλούζ με 5-1 από τη Λυών, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν χωρίς νίκη για έξι συνεχόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα. Στην έδρα της έχει δυο νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στα αξιοσημείωτα και οι τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες εντός έδρας. Η Γκινγκάμπ έμεινε στο 0-0 με τη Ναντ. Εκτός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και οκτώ ήττες Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Τουλούζ.

ΡΕΝ – ΚΑΕΝ

Εντός έδρας η Ρεν είναι αήττητη στους τελευταίους έξι αγώνες που έχει δώσει. Μέχρι στιγμής στην έδρα της έχει έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Καέν έχασε με 1-2 από την Παρί. Εκτός έδρας η επίδοσή της είναι μια νίκη, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Ρεν.

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΙΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Μαρσέιγ νίκησε με 2-0 τη Σεντ Ετιέν και δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά. Στη Μασσαλία έχει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο γήπεδο της στους τελευταίους αγώνες. Η Νις επικράτησε με 1-0 του Στρασβούργου και εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ωστόσο παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας για έξι αγώνες Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τη Μαρσέιγ.

Loading