INTIME

Μαρτίνς: «Θέλουμε πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη»

Πλήρη ομάδα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς την παραμονή του αγώνα με την Μίλαν για το Europa League (4/10, 19:55).

propoli

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε επί ιταλικού εδάφους ο Πορτογάλος προπονητής των «ερυθρόλευκων» παραδέχθηκε ότι πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν έκρυψε πως άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα θέλουν και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία.

«Δεν κουράζομαι να το λέω συνέχεια. Η ομάδα είναι πλήρης» είπε ο Μαρτίνς και συνέχισε: «Το ματς με την Μίλαν μεσολαβεί ανάμεσα σε άλλα δύο πολύ σημαντικά που έρχονται, αλλά δεν θα αλλάξει ο τρόπος που το προσεγγίζουμε.

Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε εξίσου να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Για αυτό και ο τρόπος που θα αντιμετωπίσουμε το ματς θα είναι ίδιος με όλα τα προηγούμενα που έχουμε δώσει στην Ευρώπη», παραδέχθηκε ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε:

«Είμαστε έτοιμοι»

«Δεν με κουράζει να το λέω. Η ομάδα είναι πλήρης. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και τρεις ποιοτικούς τερματοφύλακες και είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις και διαφορετικά κίνητρα, αλλά είμαστε έτοιμοι.

Το ματς με την Μίλαν δεν είναι ιδιαίτερο μόνο γιατί είναι ανάμεσα σε δύο δυνατά ματς του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί ο χρόνος είναι μικρός. Έχουμε όμως την ποιότητα να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματςα και είμαστε πανέτοιμοι».

Για τα πλάνα του σχετικά με την ενδεκάδα: «Δεν θα σας πω ποιοι θα επιλεχθούν. Επιλέγω πάντα με βάση τι άνθρωπος είναι, τι ποδοσφαιριστής είναι».

Για το τι περιμένει από το ματς με την Μίλαν: «Είναι μια ομάδα κυρίαρχη. Θα είναι ένας αγώνας γρήγορος, θα παιχτεί επιθετικό ποδόσφαιρο. Βάζει εύκολα γκολ, αλλά δέχεται και εύκολα γκολ. Αλλά κι εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον αντίπαλό μας.

Περιμένουμε ότι θα παίξουν επιθετικά, κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε και εμείς. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είδαμε τις δηλώσεις του προπονητή της Μίλαν και καταλάβαμε ότι έχει διαβάσει και εκείνος τον Ολυμπιακό. Περιμένω ένα ποιοτικό παιχνίδι».

Για το rotation και το αν κάποιοι παίκτες έχουν λιγότερα παιχνίδια στα πόδια τους: «Είναι αλήθεια πως κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν λιγότερα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι. Επιλέξαμε τους παίκτες που πιστεύουμε ότι είναι αυτήν την δεδομένη στιγμή σε καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάγια Τουρέ

Για το πώς αισθάνεται που επιστρέφει στο γήπεδο της Μίλαν όπου έχει ζήσει μεγάλες στιγμές: «Είναι μεγάλη στιγμή για εμένα που επιστρέφω εδώ, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι η ομάδα να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει το αποτέλεσμα.

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα και εμείς είμαστε μία καινούργια ομάδα με πολλούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά, είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε και ανυπομονούμε να αγωνιστούμε εδώ και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι ήταν κοντά στο να παίξει στην Ιταλία και ιδιαίτερα στην Ίντερ του Μαντσίνι: «Πραγματικά έχω μία καλή σχέση με τον κόουτς Μαντσίνι. Υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και πάντα σχολιάζει ο ένας στον άλλον την άποψή του. Έχουμε βρεθεί κοντά. Αυτή τη στιγμή είναι προπονητής και κάνει μία καλή δουλειά και του εύχομαι να πετύχει πολλά στο μέλλον. Είναι γεγονός ότι είμαστε κοντά και μιλάμε συχνά».

Loading