Μετακομίζει στη Μαγιόρκα ο Μ. Σουμάχερ

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα το περιοδικό L’Illustre, ο Μίκαελ Σουμάχερ ετοιμάζεται να αναχωρήσει από την Ελβετία και να εγκατασταθεί στο νησί της Μαγιόρκα.

propoli

Πληροφορία, η οποία επιβεβαιώθηκε και από τη δήμαρχο της πόλης Αντράτξ, μια μικρή περιοχή που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αγοράσει μια πολυτελή κατοικία, η οποία στο παρελθόν άνηκε στον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω επίσημα ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ και η οικογένειά του θα έρθουν να εγκατασταθούν στον δήμο μας» τόνισε συγκεκριμένα, η δήμαρχος, Κάτια Ρουάρτχ.

Να σημειωθεί ότι η βίλα που κόστισε περίπου 30 εκ. ευρώ, αποτελείται από μια κύρια κατοικία 3.000τμ η οποία βρίσκεται στο κεντρικό τμήμα ενός οικοπέδου 15.000τμ.

Περιβάλλεται από μεγάλους κήπους, έχει δύο πισίνες και ξεχωριστές κατοικίες διαμονής για το προσωπικό και τους επισκέπτες, ενώ βρίσκεται σε ένα ακρωτήρι, γεγονός που καθιστά το ακίνητο απρόσιτο για τα αδιάκριτα μάτια, ενώ έχει και ελικοδρόμιο.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει δε, ότι η επιλογή της Μαγιόρκα προήλθε από το γεγονός ότι ο Σουμάχερ περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του Ραλφ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος όλου του χρόνου.

Loading