Μπάγερν: Όλοι οι παίκτες υπό κρίση σύμφωνα με τον Χένες

Τα αλλεπάλληλα αρνητικά αποτελέσματα που την έχουν φέρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας επτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, έχουν ξεκινήσει θύελλα αντιδράσεων στη Μπάγερν Μονάχου με τους Καρλ – Χάιντς Ρουμενίνγκε, Ούλι Χένες και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς να παραχωρούν σήμερα έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

propoli

Μια συνέντευξη που δόθηκε σε μια προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι μετά τις απειλές εναντίον δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Βαυαρικού συλλόγου, αλλά και για να μπουν στο στόχαστρο οι παίκτες του ρόστερ, που τίθενται υπό κρίση μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό είχε γίνει βέβαια και πριν από λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο Ούλι Χένες σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό, “Kicker”.

«Πρέπει να πούμε στους παίκτες ότι είναι υπό κρίση τους επόμενους τρεις ή τέσσερις μήνες. Έπειτα θα δούμε σε ποιους μπορούμε ακόμη να υπολογίζουμε. Ίσως χρειαστεί να προχωρήσουμε σε ριζική αλλαγή του ρόστερ. Εξαρτάται από τους ίδιους. Έτσι κι αλλιώς θα μπούμε ιδιαίτερα δυναμικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού του 2019» τόνισε συγκεκριμένα ο Χένες.

Σύμφωνα πάντως με το έγκυρο περιοδικό, η Μπάγερν δεν πρόκειται να αγοράσει τον Χάμε Ροντρίγκες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ δύσκολα θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των Ρόμπεν και Ριμπερί, τα οποία εκπνέουν τον Ιούνιο.

Επίσης ερωτηματικά παραμένουν για τους Λεβαντόφσκι, Χούμελς, Μπόατενγκ και Μίλερ, που επίσης διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος.

Loading