Μπράιτνερ: «Χένες και Ρουμενίνγκε κατέστρεψαν τη δουλειά που κάναμε»

Λίγα μόλις 24ωρα πριν από τη μεγάλη μάχη της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου, τα πράγματα στον γερμανικό σύλλογο δεν φαίνεται ότι βαδίζουν καλά. Λίγο τα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα, λίγο η έλλειψη μεταγραφών και λίγο η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την περασμένη Παρασκευή, Ρουμενίνγκε και Χένες έχουν χαλάσει για τα καλά το κλίμα στην βαυαρική ομάδα.

propoli

Μάλιστα, η πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, προκάλεσε τα δυσμενή σχόλια του μεγάλου παλαίμαχου άσσου της Μπάγερν, Πολ Μπράιτνερ ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του αναφερόμενος στα λεγόμενα του εκτελεστικού διευθυντή και του προέδρου της ομάδας.

«Με αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ο Ρουμενίνγκε και ο Χένες κατέστρεψαν όλη τη σκληρή δουλειά που είχε κάνει τα τελευταία χρόνια η ομάδα για να σβήσει την εικόνα ενός αλαζονικού συλλόγου. Στα 48 χρόνια που ασχολούμαι με την Μπάγερν δεν περίμενα ότι θα έδειχναν τέτοια αδυναμία» τόνισε χαρακτηριστικά ο βετεράνος ποδοσφαιριστής που έχει ασπαστεί τον Μαοϊσμό.

Θυμίζουμε ότι ο Καρλ – Χάινζ Ρουμενίνγκε δήλωσε την Παρασκευή ότι «υπάρχει έλλειψη αξιοπρέπειας. Η κριτική που ασκείται σε παίκτες όπως ο Ριμπερί και ο Ρόμπεν είναι εξοργιστική, ασεβής και πολεμική. Έχουν κατακτήσει όσα μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο. Σε άλλες χώρες θα αντιμετωπίζονταν διαφορετικά τέτοιοι παίκτες. Θα τους προστατέψουμε και αυτούς και τον προπονητή και το κλαμπ. Αν ασκείται υποτιμητική κριτική για τους παίκτες και τους προπονητές, θα επέμβουμε».

Από την πλευρά του, ο Ούλι Χένες τόνισε: «Είναι ώρα να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα εδώ, στην πιο σημαντική γερμανική ομάδα. Δεν πρόκειται να δεχτούμε ξανά άλλα ασυνείδητα ρεπορτάζ».

Loading