Ομπρέλα μόνο για τον Πούτιν στην απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Τον γύρο του κόσμου έκαναν οι εικόνες από την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Γαλλία, όχι μόνο αυτές από την στιγμή που ο Γιορίς σήκωσε στον αέρα της Μόσχας το βαρύτιμο τρόπαιο, αλλά κυρίως από την ώρα που άρχισε να πέφτει η καταρρακτώδης βροχή και έπειτα.

propoli

Και αυτό διότι ο μόνος που κατάφερε να μείνει στεγνός από τη νεροποντή που φαινόταν να πέφτει ασταμάτητα, ήταν ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν ο οποίος εξασφάλισε μία και μοναδική ομπρέλα για τον εαυτό του, έχοντας δει μάλλον δελτίο καιρού προηγουμένως.

Αντίθετα, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, η ομόλογός του στην Κροατία, Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς, οι αξιωματούχοι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και οι κοπέλες που βρισκόταν στο πίσω μέρος της εξέδρας έγιναν κυριολεκτικά…παπί.

Μάλιστα επειδή οι επιπλέον ομπρέλες αργούσαν και η βροχή έπεφτε ακατάπαυστα, ο Εμ. Μακρόν αντέδρασε προς τον Ρώσο ομόλογό του και με μια κίνηση που φάνηκε στα τηλεοπτικά δίκτυα, σαν να τον ρωτάει «και με εμάς τι θα γίνει;».

Ήταν όμως ακριβώς την ώρα που έφτασαν οι ενισχύσεις σε ομπρέλες, αλλά το κακό είχε γίνει ήδη με τους Ινφαντίνο, Μακρόν και Κιτάροβιτς να έχουν γίνει μούσκεμα.

Loading