«Αγριεμένη» στους «16» ως πρώτη η Ουρουγουάη (vid)

Η Ουρουγουάη έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην οικοδέσποινα Ρωσία, φιλοδωρώντας την με τρία γκολ στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου, παίρνοντας έτσι πανηγυρικά με 3-0 την πρόκριση στην επόμενη φάση του φετινού Παγκοσμίου κυπέλλου, ως πρώτη, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

propoli

Τα δυο μεγάλα αστέρια της ομάδας του Όσκαρ Ταμπάρεζ, Λουίς Σουάρες και Έντισον Καβάνι, σκόραραν και έδειξαν πως η… κεφάτη Ουρουγουάη μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο, με τους Ρώσους να απογοητεύουν μετά τις δυο εντυπωσιακές νίκες στον όμιλο.

Όπως και αν έχει, Ουρουγουάη και Ρωσία προκρίθηκαν χέρι-χέρι στη φάση των «16» του Μουντιάλ, αφήνοντας τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο εκτός συνέχειας. Στα του αγώνα, ο Σουάρες με απευθείας χτύπημα φάουλ πέτυχε το 1-0 στο 10ο λεπτό, με το αυτογκόλ του Τσερίσεφ στο 23′ να διπλασιάζει το δείκτη του σκορ για τους Ουρουγουανούς.

Ο Καβάνι ήρθε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο 90ο λεπτό και να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Ουρουγουάης κόντρα στους διοργανωτές. Πλέον, η Ουρουγουάη περιμένει το δεύτερο του δεύτερου ομίλου για να μάθει τον αντίπαλό της στη φάση των «16», με τη Ρωσία να περιμένει τον πρώτο του δεύτερου ομίλου για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια.

Πηγή: arenafm.gr

Loading