Συμφωνία Ολυμπιακού με Μπλατ για συμβόλαιο δύο χρόνων

Μετά από διαπραγματεύσεις που διήρκησαν λίγα 24ωρα, η συμφωνία της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον Ντέιβιντ Μπλατ για συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων, είναι πλέον γεγονός.

propoli

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής που οδήγησε την Νταρουσάφακα στην κατάκτηση του Eurocup και τη συμμετοχής της στην επόμενη Ευρωλίγκα, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Από την πρώτη στιγμή ψηλά στη λίστα

Να σημειωθεί, ότι από τη στιγμή που λήφθηκε η απόφαση αλλαγής του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η περίπτωση του πρωταθλητή Ευρώπης με τη Μακάμπι το 2014 κι παλιότερα τεχνικού του ΝΒΑ με την ομάδα των Καβαλίερς ήταν πολύ ψηλά στη λίστα των αδερφών Αγγελόπουλων, ενώ από τις πρώτες συζητήσεις φάνηκε ότι υπήρχε ταύτιση απόψεων ως προς το πλάνο του σχεδιασμού αλλά και των στόχων.

Ο 59χρονος τεχνικός ήθελε να δουλέψει σε έναν μεγάλο σύλλογο, διεκδικώντας ξανά την Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός του έδινε αυτά τα εχέγγυα. Το τελευταίο εμπόδιο, ήταν το οικονομικό κομμάτι, στο οποίο επήλθε συμφωνία, καθώς το αρχικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές γεφυρώθηκε.

Η συμφωνία όπως προαναφέρθηκε είναι για τα επόμενα δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο ο Μπλατ θα πάρει 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

Loading