INTIME

ΠΑΟΚ: Ηχηρό «χαστούκι» από την Παναχαϊκή!

Στην πρώτη ήττα του στο Κύπελλο Ελλάδας μετά από 15 αγώνες υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ η Παναχαϊκή. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε 2-1 του «Δικεφάλου», ο οποίος δεν είχε γνωρίσει την ήττα στο θεσμό εδώ και περίπου δύο χρόνια (σ.σ. από τις 12/4/2017).

propoli

Οι Πατρινοί πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν δίκαια των αντιπάλων τους, προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά από εκείνον της επικείμενης(;) αποχώρησης του Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 34’, με τον Μπαστακό. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56’ με τον Καρέλη. Στο 68’, ωστόσο, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ, από τον Λουμπαρδέα, και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Οφρυδρόπουλος): Καπούταγλης, Σταματόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Πολίμος, Παπατόλιος, Πλέγας, Ελευθεριάδης (66’ Καρατσανάκοφ), Αργυρόπουλος (61’ Κολ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (82’ Μωραίτης).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζάς (73’ Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Σάχοφ, Μαουρίσιο (81’ Ζαμπά), Λημνιός, Ουάρντα (66’ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Καρέλης.

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος έμειναν στο 1-1

Loading