ΙΝΤΙΜΕ SPORTS

Παπαγιάννης: «Τελικός για εμάς ο αγώνας με τη Μπάγερν»

Ως «τελικό» χαρακτήρισε για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι «μονόδρομος» για τους «πράσινους».

propoli

«Πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να τρέξουμε στους αιφνιδιασμούς. Δεν τρέχουν καλά και πρέπει να το χτυπήσουμε. Πρέπει να εστιάσουμε σε κάποιους παίκτες, όπως ο Ουίλιαμς που κάνει εξαιρετική χρονιά, ο Κόπονεν και τα πλέι – μέικερ. Πρέπει να κλείσουμε καλά τον Γιόβιτς και ταυτόχρονα να περιορίσουμε τα λάθη μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε πως «για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι ένας τελικός. Χρειαζόμαστε τη νίκη οπωσδήποτε, γιατί στο πρώτο γύρο δεν τα είχαμε καταφέρει. Είναι τελικός και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν έχουμε άγχος, δουλεύουμε καλά και θα είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε».

Επίσης για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί μετά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό ο Παπαγιάννης είπε: «Κανείς δεν ήθελε να χάσει. Χάσαμε όμως και τη διαφορά, δυστυχώς. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο δεν παίξαμε όπως θα έπρεπε. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο».

Loading