ΠΑΟΚ: «Τέλος» η σεζόν για τον Τζόουνς

Πρόωρο τέλος θα έχει η σεζόν για τον Τζαμάλ Τζόουνς, καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει περαιτέρω τον «Δικέφαλο του Βορρά».

propoli

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Χολαργό ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόνισε πως περίμενε τις εξελίξεις γύρω από τον τραυματισμό του Τζόουνς και σήμερα (4/03) οριστικοποιήθηκε ότι ο παίκτης θα πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Ο Αμερικανός άσος θα μείνει εκτός δράσης για μερικούς μήνες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βοηθήσει άλλο τον ΠΑΟΚ στο υπόλοιπο της περιόδου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης του αντικαταστάτη του, με το ενδιαφέρον να έχει εσταιστεί στον Τέραν Πέτεγουεϊ, ωστόσο ο Αμερικανός δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του με την Σάσαρι. Δεν αποκλείεται να μείνει η ομάδα ως έχει, εφόσον δεν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.

Μία μέρα πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Champions League

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη χρονικά στιγμή για τον ΠΑΟΚ, καθώς αύριο το απόγευμα (5/3) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πρώτο ματς του Top 16 του Basketball Champions League. Ακολουθεί η αναμέτρηση πρωταθλήματος με την Κύμη στην Χαλκίδα, ενώ μετά θα διεξαχθεί η ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Loading