ΠΑΟΚ: Χωρίς προβλήματα περιμένει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Με τακτική ανάλυση και επιθετικό προγραμματισμό για γρήγορο σκοράρισμα απασχόλησε σήμερα τους παίκτες του ο Αμπέλ Φερέιρα, που επέλεξε δυο μέρες πριν τον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης (29.08) με τη σλοβακική ομάδα να ρίξει το βάρος στην τακτική.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς προβλήματα καθώς έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και δεν υπολογίζει μόνο στους μακροχρόνια απόντες Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο όπως και στον τιμωρημένο από κάρτες Λέο Μάτος.

propoli

Στη θέση του τελευταίου προαλείφεται να αγωνιστεί ο συμπατριώτης του Ροντρίγκο, ενώ εύλογο είναι να επανέλθουν στον αρχικό κορμό οι Άκπομ, Ελ Καντουρί και ίσως ο Ζαμπά.

Τις τελικές δοκιμές ο Αμπέλ Φερέιρα θα τις κάνει αύριο Τετάρτη (28.08) όταν η ομάδα του θα προπονηθεί στις 09:45 στη Νέα Μεσημβρία με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στο μεταξύ εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια του αγώνα που είχαν διατεθεί μέσω διαδικτύου και η Τούμπα θα είναι και πάλι πλήρης στον αγώνα προς τη σλοβακική ομάδα.

Αυτή έρχεται αύριο το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη με πλήρη στελέχωση και θα προπονηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα το απόγευμα στην Τούμπα.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.

Loading