Παραμένουν “συγκάτοικοι” Μπάγερν και Ντόρτμουντ

Συνεχίζεται η μάχη στη Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ να είναι «συγκάτοικοι» στην κορυφή της βαθμολογίας.

propoli

Οι «κίτρινοι» θα έχουν δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Βερολίνο κόντρα στη Χέρτα, ενώ η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Μάιντζ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Επέστρεψε στις νίκες η Γκλάντμπαχ  καθώς επικράτησε δύσκολα της Μάιντζ με 0-1. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των γηπεδούχων μετά από πέντε αγώνες. Στην έδρα της η Γκλαντμπαχ έχει απολογισμό εννιά νίκες και τρεις ήττες, εκ των οποίων οι τρεις τελευταίες εντός έδρας. Η Φράιμπουργκ προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Χέρτα. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Γκλάντμπαχ.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Βαριά ήττα με 6-0 από την Μπάγερν.Μέσα στο γήπεδο της για την Βόλφσμπουργκ, η οποία έχει την απόλυτη ισορροπία με τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, πετυχαίνοντας δεκαεπτά γκολ και δεχόμενη δεκαοχτώ. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ έχασε με 0-3 από τη Φρανκφούρτη. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:GOAL/GOAL.

ΣΑΛΚΕ-ΛΕΙΨΙΑ

Νέα ήττα για την Σάλκε, αυτήν τη φορά με 4-2 από την Βέρντερ Βέρμης, παραμένοντας χωρίς νίκη για πέντε αγωνιστικές. Στο γήπεδό της έχει τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία και επτά ήττες. Η Λειψία έμεινε στην ισοπαλία με 0-0 απέναντι στην Άουκσμπουργκ. Εκτός έδρας είναι αρκετά δυνατή έχοντας απολογισμό έξι νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι:OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Ήττα από την Ντόρτμουντ με 3-1 γνώρισε η Στουτγκάρδη. Εντός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, παλεύοντας να παραμείνει στην κατηγορία. Η Χόφενχαϊμ νίκησε 2-1 τη Νυρεμβέργη. Εκτός έδρας έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες. Θα είναι δύσκολος αγώνας και η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Χόφενχαϊμ.

ΑΟΥΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Ισοπαλία για την Άουκσμπουργκ την περασμένη αγωνιστική με 0-0 στην έδρα της Λειψίας. Στο γήπεδό της φέτος μετράει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Οι γηπεδούχοι είναι επιθετική ομάδα και σκοράρει εύκολα. Το Αννόβερο έχασε από την Στουτγκάρδη με 5-1, «τρέχοντας» ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών στο πρωτάθλημα.. Εκτός έδρας δεν έχει νίκη και περιορίζεται σε τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Άουκσμπουργκ.

ΧΕΡΤΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΜΟΥΝΤ

Την ήττα με 2-1 από την Φράιμπουργκ γνώρισε η ομάδα του Βερολίνου την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο στην έδρα της η Χέρτα προσπαθεί και έχει πάρει αρκετά θετικά αποτελέσματα. Ο απολογισμός της στο Βερολίνο είναι πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε δύσκολα με 3-1 την Στουτγκάρδη ενώ μακριά από την έδρα της έχει απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δυο ήττες Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Ντόρτμουντ.

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ

Νίκη για την Μπάγερ με 2-3 στην έδρα του Αννόβερο. Η ομάδα του Λεβερκούζων δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα. Στην έδρα της έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Η Βέρντερ Βρέμης προέρχεται από νίκη με 4-2 επί της Σάλκε. Καταγράφει ισορροπημένη παρουσία εκτός έδρας καθώς έχει τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ –ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Νέα νίκη για την ομάδα της Φρανκφούρτης με 0-3 στο Ντίσελντορφ. Η Άιντραχτ παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές. Στο «σπίτι» της μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Νυρεμβέργη έχασε με 2-1 από την Χόφενχαϊμ και παραμένει χωρίς νίκη στους τελευταίους δέκα αγώνες της (δυο ισοπαλίες και οκτώ ήττες). Εκτός έδρας δεν έχει νίκη και μετράει δυο ισοπαλίες και δέκα ήττες. Η επιλογη είναι: Νίκη για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ- ΜΑΪΝΤΖ

Εβδόμη συνεχόμενη νίκη για την Μπάγερν που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι «Βαυαροί» συνέτριψαν με 6-0 την Βόλφσμπουργκ και διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Στο Μόναχο έχει απολογισμό οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Η Μάιντζ έχασε με 0-1 από την Γκλάντμπαχ. Μακριά από την έδρα της έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και επτά ήττες. Η επιλογή είναι:OVER 3.5 ΓΚΟΛ.

Loading