Πηγαίνει “τρένο” η Τόκιο στην Ιαπωνία

Σχετικά εύκολα αναμένεται να κερδίσουν Τόκιο και Καβασάκι, γεγονός που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στην Ιαπωνία. Ντέρμπι για Ναγκόγια και Οϊτά που θέλουν να διατηρηθούν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

propoli

ΚΑΒΑΣΑΚΙ-ΣΑΠΟΡΟ

Ισοπαλία για την Καβασάκι 1-1 με την Ουράβα. Στο γήπεδό της έχει απολογισμό δυο νίκες, πέντε(!) ισοπαλίες και μια ήττα. Η Σαπόρο νίκησε δύσκολα την Χιροσίμα με 1-0. Εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Καβασάκι.

ΚΑΣΙΜΑ-ΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ

Παρά την καλή εμφάνιση η Κασίμα έμεινε στο 1-1 με την Γκάμπα Οσάκα. Εντός έδρας έχει πέντε νίκες και μια ήττα. Η Σερέζο Οσάκα νίκησε εκτός έδρας με 0-1 την Σαγκάν Τόσου. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

ΧΙΡΟΣΙΜΑ-ΣΟΝΑΝ

Ήττα για την Χιροσίμα με 1-0 από την Σαπόρο (η τέταρτη σε πέντε αγώνες). Εντός έδρας έχει απολογισμό δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σονάν έχασε με 1-2 από την Γιοκοχάμα Μάρινος. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

ΣΙΜΙΖΟΥ-ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜΑΡΙΝΟΣ

Ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ματσουμότο Γιαμάγκα για την Σιμίζου. Στο γήπεδό της έχει πανηγυρίσει δυο νίκες, ενώ ηττήθηκε σε τέσσερις αγώνες. Η Γιοκοχάμα Μάρινος νίκησε με 1-2 την Σονάν. Εκτός έδρας έχει απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Η επιλογή ειναι: Νίκη για την Γιοκοχάμα Μάρινος.

ΤΟΚΙΟ-ΒΙΣΣΕΛ ΚΟΜΠΕ

Επέστρεψε στις νίκες η πρωτοπόρος Τόκιο επικρατώντας με 2-0 της Οϊτά. Στο γήπεδο της έχει οκτώ νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Βίσσελ Κόμπε έμεινε στην ισοπαλία με την Γιούμπιλο Ιβάτα. Μακριά από την έδρα της έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Η επιλογή είναι: Νίκη για την Τόκιο.

ΟΪΤΑ-ΝΑΓΚΟΓΙΑ

Ήττα με 2-0 για την Οϊτά απο την Τόκιο. Στην έδρα της έχει απολογισμό τρεις νίκες, τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Η Ναγκόγια έχασε με 3-1 από την Βεγκάλτα Σεντάι. Ο απολογισμός της εκτός έδρας είναι δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: NO/GOAL.

ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ-ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ

Ισοπαλία για την Γιούμπιλο Ιβάτα 1-1 με την Βισσέλ. Εντός έδρας έχει απολογισμό μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Γκάμπα Οσάκα προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με την Κασίμα. Μακριά από την έδρας της έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Η επιλογή είναι: Ισοπαλία.

Loading