INTIME

Πόλο: «Ερυθρόλευκο» ξέσπασμα, 2-1 το ΝΟΒ ο Ολυμπιακός

Πεισμωμένος ο Ολυμπιακός από την προ ημερών ήττα τους στο Λαιμό, την πρώτη μετά από έξι χρόνια (!) στο πρωτάθλημα, έπαιξε σαν πρωταθλητής και το τελικό 11-5 αντικατοπτρίζει την εικόνα της συνάντησης στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

propoli

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-1, πήρε προβάδισμα στη διεκδίκηση του τίτλου και θα έχει την ευκαιρία την προσεχή Δευτέρα (27/5), στη Βουλιαγμένη να πάρει την τρίτη νίκη και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας, για έβδομη συνεχή περίοδο.

Το γρήγορο φιλμ

Οι Πειραιώτες ξέφυγαν γρήγορα με 3-0 και δεν… αγχώθηκαν από τις προσπάθειες των Μπάσιτς και Μπούχα, που μείωσαν σε 3-2 για τη Βουλιαγμένη, καθώς Ομπράντοβιτς και Μουρίκης φρόντισαν να κλείσουν το οκτάλεπτο στο +3 (5-2).

Στη δεύτερη περίοδο και με τις άμυνες να έχουν την τιμητική τους, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του και με τον Μουρίκη να σημειώνει το μοναδικό τέρμα σε αυτό το διάστημα έκλεισε το ημίχρονο στο 6-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός βρήκε λύσεις από τη θέση του φουνταριστού, ξέφυγε με +6 (8-2) και δεν κοίταξε πίσω μέχρι το τελικό 11-5…

Loading