Τα… ρέστα της για τον Αζάρ παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται να κερδίζει τη μάχη της «διαδοχής» του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο ισπανικός σύλλογος φέρεται να ετοιμάζει πρόταση ύψους 170 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κάνει «δικό της» τον επιθετικό της Τσέλσι.

propoli

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο διεθνής Βέλγος είναι ο «εκλεκτός» του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος είναι διατεθειμένος να επενδύσει άμεσα τα 100 εκατ. ευρώ που θα πάρει από την πώληση του «CR7» στη Γιουβέντους και να βάλει και… μερικά ακόμη από τα ταμεία της «βασίλισσας» για να καλύψει το κενό.

Το συμβόλαιο και οι απαιτήσεις του Αζάρ

Όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα, εξάλλου, ο 27χρονος άσος βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Μαδρίτη, μολονότι δημοσίως δηλώνει πως είναι «καλά» στην Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι δεν έχουν καταφέρει να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να αξιώνει απολαβές 338.000 ευρώ την εβδομάδα, ποσό απαγορευτικό για τους «μπλε», οι οποίοι έμειναν εκτός Champions League.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ζήτησε και μεγάλες μεταγραφές από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η ομάδα θα είναι πιο ανταγωνιστική τη νέα χρονιά.

Loading