Τελικός Champions League: Λεμπρόν Τζέιμς VS Τζουντ Λο

Ο τελικός του Champions League στη Μαδρίτη θα συγκεντρώσει το Σάββατο (1/6) τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη. Η αγωνία όμως δεν αφορά μόνο τα εκατομμύρια φιλάθλων των δυο ομάδων, αλλά και αρκετούς διάσημους που κατά καιρούς έχουν δείξει την προτίμηση τους σε Λίβερπουλ ή Τότεναμ

propoli

Οι διάσημοι φίλοι της Λίβερπουλ

Δεν είναι, φυσικά, έκπληξη ότι οι «κόκκινοι» είναι τρομερά δημοφιλείς ανάμεσα στους σταρ. Με πρώτο τον… πράκτορα 007 Ντάνιελ Κρεγκ, που είναι τακτικός θαμώνας στο Άνφιλντ.

Η λίστα με τους σταρ του Χόλιγουντ που στηρίζουν τη Λίβερπουλ είναι μεγάλη. Ατζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Κλάιβ Όουεν, Λίαμ Νίσον, Κιμ Κατράλ (Sex and the City), αλλά και ο Σάμιουελ Τζάκσον.

Επίσης η Δανέζα τενίστρια Καρολάιν Βοζνιάκι είχε κάνει προθέρμανση σε αγώνα τένις το 2011 στο Κατάρ με τη φανέλα της Λίβερπουλ υπογεγραμμένη από τον Τζέραρντ, ενώ ακόμα και ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει… ψηφίσει Λίβερπουλ!

Οι stars που υποστηρίζουν Τότεναμ

Η Τότεναμ όμως δεν υστερεί σε celebrities. Η λίστα με τους επώνυμους φίλους της είναι εξίσου μεγάλη, καθώς η ομάδα του Λονδίνου συγκεντρώνει την προτίμηση γνωστών καλλιτεχνών.

Αρχίζουμε από την πασίγνωστη τραγουδίστρια Αντέλ, η οποία, αν και δεν πηγαίνει πλέον στο γήπεδο (το έκανε συχνότατα στο παρελθόν), είναι φανατικό «σπιρούνι».

Το ίδιο ισχύει για τον Τζουντ Λο, που δεν έκρυψε την προτίμησή του στην ομάδα του Λονδίνου, τον Κένεθ Μπράνα και το σπουδαίο σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ, την Jessie J, αλλά και τη Σερ Λόιντ, που είναι από τις κορυφαίες Αγγλίδες τραγουδίστριες, όπως επίσης και το γνωστό παλαιστή Τζον Σίνα.

Loading