Τρεις επιλογές σε αξιόλογες αποδόσεις…

Του Ν. Κωστάρα

propoli

Καλησπέρα σε όλους. Χαλαρή μέρα σήμερα αλλά έχει 3-4 παιχνίδια που αξίζουν αναφοράς. Για αυτά λοιπόν θα μιλήσουμε στη συνέχεια της στήλης…

Όπως θα δείτε και παρακάτω με ενδιαφέρει τόσο η αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με την Σπόρτινγκ Χιχόν αλλά και 3 ματς Εθνικών ομάδων οι οποίες κάνουν τις τελευταίες δοκιμές μία βδομάδα πριν την έναρξη του Μουντιάλ…

Ξεκίνημα με Ισπανία και το Βαγιαδολίδ – Σπόρτινγκ Χιχόν. Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο και ας δίνονται φαβορί από τις εταιρείες στοιχημάτων. Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη μάχη και ίσως όλα να κριθούν στη ρεβάνς. Παρόλα αυτά όμως θα μου κάνει εντύπωση αν δεν δούμε γκολ και από τους δύο αντιπάλους. Επίσης ένα σκορ όπως το 1-1 θα μπορούσε να παιχθεί με λίγα χρήματα.

Αφήνουμε τους Ισπανούς να βγάλουν τα μάτια τους και συνεχίζουμε με τα φιλικά των Εθνικών ομάδων που προετοιμάζονται για το Μουντιάλ. Ακόμα ένα ματς για τα «τρία Λιοντάρια» κόντρα στην πιο αδύναμη Κόστα Ρίκα. Όπως ανακοίνωσε ο Σαουθγκέϊτ θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των Άγγλων αλλά και πάλι θα παρατάξει μια δυνατή ομάδα. Οι Κοσταρικανοί θα μπουν από νωρίς στα δύσκολα και θα πρέπει να τα πάνε καλά για να μη χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες κυρίως  για τους Άγγλους και για αυτό θα επιλέξω το Over 2.5. Μάλιστα μας προσφέρεται και σε καλή απόδοση αφού είναι πάνω από τις 2 μονάδες.

Αντίθετα δεν περιμένω πολλά γκολ στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Αλγερία. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ανέκαθεν πρόσεχε την άμυνά της και σήμερα δεν τα βρει εύκολα απέναντι στην Αλγερία. Έτσι δεν νομίζω να έχουμε πολλά γκολ και αν θα έπρεπε να επιλέξω κάτι αυτό θα ήταν το Under.

Θα κλείσουμε με τα φιλικά  με τον αγώνα της Ισλανδίας κόντρα στη Γκάνα. Οι γηπεδούχοι έχουν κάνει αρκετά βήματα προόδου και για αυτό μας δίνονται σαν φαβορί αλλά και η Γκάνα δεν είναι καμιά ομάδα που μπορεί κάποιος να υποτιμήσει. Αντίθετα είναι ζόρικος αντίπαλος που προσέχει αρκετά τα μετόπισθεν. Για αυτό και τα 2-3 γκολ είναι μια περίπτωση που αξίζει πονταρίσματος.

Μετά από καιρό θα επιλέξω και ένα σημείο από Βραζιλία. Πρόκειται για τον ασο της ΠΑΡΑΝΑ η οποία μετά τη νίκη επί της Φλουμινένσε μπορεί να τα καταφέρει και με την Μπαϊα. Μιλάμε βέβαια για ένα άσο ρίσκου και όχι για ένα σημείο που σηκώνει μεγάλο ποντάρισμα. Αυτά για σήμερα. Καλά να περνάτε και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε για τα δελτία σας.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ:

MONO AΠΟΔΕΚΤΟ 1:

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ G/G  2.00

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 2:

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ OVER 2.5  2.05

ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ 3:

ΠΑΡΑΝΑ – ΜΠΑΪΑ 1  2.40

Πηγή: Arenafm.gr

 

Loading