INTIME SPORTS

Φουντώνει η μάχη για τη δεύτερη θέση στη Football League

Σημαντικές αναμετρήσεις σε Καυτανζόγλειο και Χανιά περιλαμβάνει η 20η αγωνιστική της Football League.

propoli

Την ίδια ώρα επιστροφή στις νίκες θέλουν Απόλλων Λάρισας και Κέρκυρα που -θεωρητικά- έχουν εύκολη αποστολή απέναντι σε Σπάρτη και «Καραϊσκάκης» αντίστοιχα. Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες και ο Βόλος που υποδέχεται τον Κισσαμικό.

ΒΟΛΟΣ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Από ήττα προέρχεται ο Βόλος, χωρίς ωστόσο να τέθηκε σε κίνδυνο η παραμονή του στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο πρωτοπόρος έχασε με 1-0 από τον Απόλλωνα Πόντου και θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Στην έδρα του έχει επτά νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Ο Κισσαμικός διανύει περίοδο φορμαρίσματος επικρατώντας με 1-0 των Τρικάλων. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για Βόλο.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Ήττα από τον «Καραϊσκάκης» με 1-0 για τον Ηρόδοτο που αγνοεί τη νίκη για πέντε αγωνιστικές. Στο Ηράκλειο προσπαθεί να συγκεντρώνει βαθμούς και μέχρι σήμερα έχει απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Ισοπαλία  για τη Δόξα με ανατροπή αυτή την φορά απέναντι στον Πλατανιά με 2-2. Εκτός έδρας δεν έχει καλό απολογισμό μετρώντας δυο νίκες, τρεις ήττες και τέσσερις ήττες. Θα είναι μια αναμέτρηση στην οποία το κίνητρο είναι εμφανές και για τις δυο ομάδες. Η επιλογή μπορεί να είναι: GOAL/GOAL

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Ισοπαλία  για τον Πλατανιά που κατάφερε να επιστρέψει στα Χανιά με 2-2 επί της Δράμας. Στο γήπεδό του είναι αήττητος έχοντας μέχρι σήμερα πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Δέχτηκε μόλις δυο τέρματα στην έδρα του ενώ πέτυχε δεκατέσσερα γκολ. Ο Απόλλωνας Πόντου πήρε τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στον Βόλο. Μακριά από την Καλαμαριά έχει θετική παρουσία μετρώντας τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Νέα ήττα για τα Τρίκαλα με 1-0 από τον Κισσαμικό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη στους τρεις τελευταίους αγώνες. Εντός έδρας τα Τρίκαλα έχουν τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Εργοτέλης «στραβοπάτησε» στην έδρα του καθώς έμεινε στο 1-1 με την Σπάρτη. Μακριά από το Ηράκλειο έχει δυο νίκες, μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Δεν έχει σταθερότητα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τα Τρίκαλα.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ

Σημαντική νίκη για την ομάδα της Άρτας με 1-0 κόντρα στον Ηρόδοτο την προηγούμενη αγωνιστική. Στο γήπεδο του δείχνει ικανός να παίρνει θετικά αποτελέσματα έχοντας μέχρι στιγμής απολογισμό τέσσερις νίκες, τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Η Κέρκυρα έχασε πολύτιμο έδαφος μετά την ήττα με 0-1 από τον Αήττητο Σπάτων. Παραμένει όμως στη διεκδίκηση της προνομιούχου δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα που οδηγεί στη Super League. Εκτός έδρας το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου έχει τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για την Κέρκυρα.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Από μεγάλες νίκες προέρχονται οι δυο ομάδες. Ο Αήττητος νίκησε στην Κέρκυρα με 0-1 και ο Αιγινιακός 1-0 τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι έχουν στην έδρα τους μια νίκη, έξι ισοπαλίες και δυο ήττες. Ο Αιγινιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι συνεχόμενες ήττες. Μακριά από το Αιγίνιο έχει απολογισμό μια νίκη, δυο ισοπαλίες και έξι ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Νίκη για τον Αήττητο Σπάτων.

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Παραπαίει ο Ηρακλής καθώς ηττήθηκε και από τον Αιγινιακό με 1-0. Η κατάσταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι εξαιρετική δύσκολη. Στο Καυτανζόγλειο μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Παναχαΐκή «τρέχει» ένα θετικό σερί και είναι αήττητη έξι αγωνιστικές. Νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και κυνηγάει τη δεύτερη θέση. Εκτός έδρας έχει δυο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: Ισοπαλία.

ΣΠΑΡΤΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παλικαρίσιος βαθμός για την Σπάρτη στην έδρα του Εργοτέλη με 1-1. Στη Λακωνία έχει τρεις νίκες, δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ο Απόλλων Λάρισας ηττήθηκε με 1-0 στην Πάτρα από την Παναχαΐκή, παραμένει όμως στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Η επιλογή μπορεί να είναι: OVER 2.5 ΓΚΟΛ.

Loading