Ανατολίτης: «Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για όσα κάνει για τον Ρομάν»

Για την περιπέτεια υγείας του μικρού Ρομάν που συγκίνησε τη Θεσσαλονίκη μίλησε ο Βασίλης Ανατολίτης, που ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον Ιβάν Σαββίδη για την πολύτιμη συνεισφορά του, ώστε να μπορέσει ο 9χρονος να ταξιδέψει στο Λονδίνο για υποβληθεί σε επέμβαση.

propoli

Ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση του μικρού Ρομάν και την κινητοποίηση που υπήρξε:

«Σήμερα στις 11:45 η οικογένεια πέταξε για το Λονδίνο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή της Τσέλσι. Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει η επέμβαση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση του Αρη Καβαλαρίου και στον Σ.Φ ΠΑΟΚ Καβαλαρίου. Τα παιδιά μού τηλεφώνησαν και ζήτησαν τη βοήθειά μου, δεν είχα παρά να τη δεχτώ και να προσπαθήσω με τη σειρά μου να βοηθήσω ώστε να γίνει αυτή η επέμβαση.

Την τελευταία εβδομάδα, με συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης του ΠΑΟΚ και του Αρη, καταφέραμε να μαζέψουμε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να υπάρχουν χρήματα για τον πρώτο μήνα της νοσηλείας του στο Λονδίνο.

Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Σαββίδη, που κάλυψε ένα μεγάλο ποσοστό από τα χρήματα που χρειαζόμασταν για να φύγει ο Ρομάν, αλλά και την τοπική κοινωνία που έδωσε σημαντικό ποσό για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε αυτή την περιπέτεια του Ρομάν».

«Χρειάζονται κι άλλα χρήματα, αλλά υπάρχει ελπίδα»

«Σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερα χρήματα», ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Ανατολίδης και πρόσθεσε: «Αυτό που είναι παρήγορο και μας δίνει ελπίδα είναι πως όποτε χρειαστούμε τη βοήθειά τους θα είναι δίπλα μας. Ευχαριστώ και τον κύριο Σαρίδη, το βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, αλλά και όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα στην οικογένεια».

Ανατολίτης: «Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για όσα κάνει για τον Ρομάν»

Loading