Γ. Χατζίκος: «Κανείς πλέον δεν νιώθει ασφαλής στη Θεσσαλονίκη»

Για το πρόβλημα της παραβατικόητας στον δήμο Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Politik-Μιλάμε Πολιτικά» στο Flash Radio 99.4, ο Γιώργος Χατζίκος, αστυνομικός εν ενεργεία και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι «το πρόβλημα της ασφάλειας ειδικά εδώ στην Θεσσαλονίκη είναι πάρα πολύ μεγάλο. Κανείς πλέον δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής, ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία της πόλης τα οποία έχουνε γκετοποιηθεί. Βλέπουμε για παράδειγμα την περιοχή της οδού Γιαννιτσών, έχουμε ομάδες ανθρώπων που λυμαίνονται της περιοχής και οι κάτοικοι αισθάνονται ανασφαλείς. Έχουμε κάποια άλλα σημεία της πόλης όπου υπάρχουν πάρα πολλοί αλλοδαποί που διακινούνε ναρκωτικά και ειδικά στο ΑΠΘ και την Ροτόντα. Επίσης στο Καπάνι που βλέπουμε να γίνεται καθημερινά λαθραία πώληση τσιγάρων αλλά και γενικότερα έχουμε το πρόβλημα του παραεμπορίου».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «η παράταξη του Νίκου Ταχιάου “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” στοχεύει στην αποκατάσταση της σημερινής εικόνας της Θεσσαλονίκης και επιθυμούμε να παύσουμε την παραβατικότητα και την ανομία. Ειδικά σε τέτοια κλίμακα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πόλη μας. Θέλουμε να ζούμε σε μια πόλη που αξίζει και σε εμάς και στους κατοίκους μας».

Loading