Επεισόδιο πολίτη με Μηταφίδη για τη Μακεδονία (vd)

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ ηλικιωμένου πολίτη και του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τον πρώτο να ζητά από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μην ψηφίσει την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία».

propoli

Ο κ. Μηταφίδης βρισκόταν μαζί με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ερμού, για την κατάθεση στεφάνων στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη.

Ο ηλικιωμένος πλησίασε τον βουλευτή και του ζήτησε να μην ψηφίσει υπέρ της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή.

Μηταφίδης: «Θα ψηφίσω αυτό που θα αποφασίσει η κυβέρνηση»

«Θα ψηφίσω αυτό που θα αποφασίσει η δική μας κυβέρνηση», του απάντησε ο βουλευτής, με τον ηλικιωμένο να ανταπαντά: «Ποια κυβέρνηση; Εσύ Μακεδόνας δεν είσαι;».

«Και επειδή είμαι Μακεδόνας, τι έγινε;», αποκρίθηκε εκ νέου ο κ. Μηταφίδης και στη συνέχεια προέτρεψε τον πολίτη να μην τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές…

Τον έστειλαν στη… Χρυσή Αυγή

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι η επίθεση που δέχτηκε στη συνέχεια ο ηλικιωμένος από τους υπόλοιπους που βρίσκονταν μαζί με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ αυτών, μάλιστα, ήταν και η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Θεσσαλονίκης «Ανοιχτή Πόλη», Ρία Καλφακάκου, η οποία… προέτρεψε τον πολίτη να πάει να ψηφίσει «μαζί με τον Μιχαλολιάκο».

Δείτε το σχετικό video:

Loading