Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη

propoli

Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 14:00 οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διαμαρτυρόμενοι και σήμερα έξω από τα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Εγνατία. Οι συμβασιούχοι διαμαρτύρονται για τις απολύσεις τους, ήδη από τον Μάρτιο.

Στις 10.30 συνταξιούχοι της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές στις συντάξεις τους. Πιθανόν να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στις 11.00 το Σωματείο Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (Σ.Μ.Ε.Θ.) θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ζητώντας την κατάργηση της εγκυκλίου του ΕΦΚΑ (αρ. 45/7-12-2018) που αφήνει όπως τονίζει, ανασφάλιστους χιλιάδες εργαζόμενους σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα ξένων γλωσσών.

Τέλος στις 13.30 μέλη της Λαϊκής Ενότητας και κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Καμάρας και στη συνέχεια πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αφορμή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης που φέρνει προς ψήφιση σήμερα η κυβέρνηση στην Βουλή.

Loading