Κυρίζογλου: Οι Δήμοι επιθυμούν στον ίδιο βαθμό με τους διοριστέους, τον διορισμό τους

Απαντήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με το ζήτημα των διοριστέων της προκήρυξης 3Κ/2018, δίνει ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα (Τρίτη 18.6.2019) της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Αυτοδιοίκηση» που κάνει λόγο για «εμπαιγμό διοριστέων από τους Δήμους».

propoli

Μεταξύ άλλων, υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, ότι αρκετοί Δήμοι επιμένουν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών και κάποιοι άλλοι ότι περιμένουν τους φακέλους των διοριστέων από το ΑΣΕΠ, κάτι το οποίο είναι ψευδές.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ ξεκαθαρίζει σε επιστολή του, που απέστειλε στον ιστότοπο “Aftodioikisi” και στους Δήμους της χώρας,  πως δεν πρόκειται περί εμπαιγμού από πλευράς των δημοτικών αρχών, αλλά περί εμπαιγμού των διοριστέων της 3Κ από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών, της σημερινής και της προηγούμενης, που υπόσχονταν κατά καιρούς, από τον Απρίλιο 2018 μέχρι πρότινος, την έγκαιρη έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, δίνοντας μάλιστα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα το οποίο παρέτειναν τρεις φορές.

Επισημαίνει μάλιστα πως οι Δήμοι επιθυμούν στον ίδιο βαθμό με τους διοριστέους, τον διορισμό τους και πως όσα αναφέρονται στο εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. «Πρόκειται για έλλειψη ενημέρωσης ή για κακή ενημέρωση της λεγόμενης «διαδικτυακής ομάδας 3Κ/2018 Ενωμένοι δημοτικοί υπάλληλοι» τονίζει ο κ. Κυρίζογλου.

Loading