INTIME

Πλημμύρισε ξανά η Μάνδρα Αττικής (pics)

Νέες πλημμύρες πλήττουν αυτή την ώρα και πάλι τη Μάνδρα Αττικής με αποτέλεσμα ο κρατικός μηχανισμός να βρίσκεται σε επιφυλακή και την πυροσβεστική να δέχεται απανωτές κλήσεις από πολίτες που χρειάζονται βοήθεια.

propoli

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, αποφασίστηκε να κλείσει η παλαιά Εθνική Οδός ώστε να μην υπάρξουν εγκλωβισμοί οδηγούν που κινούνται στην περιοχή, ενώ οι κάτοικοι για μια ακόμη φορά βρίσκονται στα όρια του πανικού, καθώς φοβούνται ότι θα ζήσουν και πάλι τις καταστάσεις που βίωσαν τον χειμώνα.

“Πόλεμος” Δημάρχου με Περιφέρεια

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα είχε ξεκινήσει έντονη διαμάχη ανάμεσα στη δήμαρχο Μάνδρας και την Περιφέρεια με την Γιάννα Κριεκούκη να δηλώνει ότι τα έργα ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και έχουν σταματήσει στη γραφειοκρατία. Από την πλευρά της η Περιφέρεια τόνισε ότι έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς για τα ελληνικά δεδομένα, ενώ απέδωσε τα φαινόμενα στην κλιματική αλλαγή.

Στο μεταξύ με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η πυροσβεστική ενημέρωσε ότι μέχρι τις 16.00 είχε δεχτεί 13 κλήσεις που αφορούν παροχή βοήθειας και άλλες 30 για άντληση υδάτων στις περιοχές της Μάνδρας και της Μαγούλας.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τον φακό του πρακτορείου InTime

Loading