Φωτό αρχείου

Απειλούν διευθυντή σχολείου στο Βόλο λόγω προσφυγόπουλων

Συνεχείς απειλές δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο διευθυντής του Γυμνασίου Ιωλκού όπως κατέθεσε στον Εισαγγελέα ο Προϊστάμενος Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης.

propoli

Οι απειλές που δέχεται ο διευθυντής έχουν να κάνουν με την απόφασή του να φοιτούν κανονικά στο σχολείο τα προσφυγόπουλα, κάτι που έχει προκαλέσει την αντίδραση πολλών γονέων.

«Δυστυχώς είχαμε έντονες αντιδράσεις γονέων από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιωλκού. Πριν 20 μέρες περίπου τους ενημερώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, εξηγώντας ότι οι κίνδυνοι βρίσκονται εκτός του σχολείου και όχι εντός και ότι όλα τα παιδιά για μας είναι μαθητές του ελληνικού σχολείου.

Όμως κάποιοι γονείς συνεχίζουν να αντιδρούν, χωρίς δικαιολογία θα έλεγα. Έχουν κάποια επιχειρήματα του στυλ «ξέρεις αυτά χειρίζονται χειροβομβίδες και όπλα και άλλα». Απορώ πως αύριο μεθαύριο θα πάνε στο σχολείο να ρωτήσουν για την πρόοδο των παιδιών τους και θα αντικρίσουν στα μάτια αυτά τα παιδιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής του σχολείου.

 

 

Loading