ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κατασχέθηκαν 80 κιλά χασίς σε Κόνιτσα και Θεσπρωτία

Περίπου 80 κιλά χασίς, σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στα Ιωάννινα και τη Θεσπρωτία, κατασχέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/3). Παράλληλα, συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί, με την κατηγορία της μεταφοράς και κατοχής ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση.

propoli

Στην Δροσοπηγή Κόνιτσας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, με τη συνδρομή συνοριακών ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 25χρονοι Αλβανοί. Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σάκοι με 50 δέματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 68 κιλών και 800 γραμμαρίων.

Οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν φέρεται να είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που ασχολείται με την εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου και την εν συνεχεία διακίνηση σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Η σύλληψη στην Ηγουμενίτσα

Στην Ηγουμενίτσα, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από εννέα κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, εντός της ρεζέρβας του οχήματος εντοπίστηκαν έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους πέντε κιλών και 360 γραμμαρίων, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε πλαϊνή ταπετσαρία των πίσω καθισμάτων τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τέσσερα κιλών και 290 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading